Nitrosol tartály, folyékony műtrágya tárolótartály, víz tartály Folyékony műtrágya tátolótartály 2500 literes Nitrosol tartalyNitrosol tartály 150000 literes méretekFolyékony műtrágya tartály 15000 literes méretek és adatokEsővízgyűjtő tartály 2500 literes csatlakozó

Sensor Logo 01

22.000 Liter
FOLYÉKONY MŰTRÁGYA TÁROLÓ TARTÁLY

/ Műanyag tartály - PRÉMIUM Nitrosol tároló tartály 22.000 liter 

1.762.280 Ft  + ÁFA (leszállítva)


/ Műanyag tartály - PRÉMIUM PLUS Nitrosol tároló tartály 22.000 liter 

1.835.600 Ft  + ÁFA (leszállítva)

A SENSOR TECHNIK RSM® PRÉMIUM PLUS Nitrosol tároló tartályok biztonságos tárolást kínálnak karbamid oldatokon alapuló folyékony műtrágya (Nitrosol, víz) tárolására. A polietilénből készült folyékony műtrágya tároló tartályok ellenállnak a folyadékok maró hatásainak, ezáltal a tárolt műtrágyák, pl: Nitrosol megőrzik tisztaságukat és eredeti állagukat a felhasználásig.

Nitrosol PRÉMIUM tartály alapfelszereltsége:

 • Nitrosol tartály STORZ DN50 csatlakozóval, DN50-es alsó töltőcsővel, STORZ DN50 csatlakozó véggel
 • DN50-es alsó töltőcsővel, STORZ DN50 csatlakozóval 
 • rozsdamentes acél golyóscsap a tartály alján
 • a speciális alapanyag UV védelmet biztosít a tartálynak
 • a tartályok többrétegű, tartós és strapabíró kialakítással rendelkeznek
 • a tartályok élettartama: 50 év
 • nagyfokú ellenállás az alacsony/magas hőmérsékleti viszonyokkal szemben
 • 12 hónap gyártói garancia

Nitrosol PRÉMIUM PLUS tartály:

 • Nitrosol PRÉMIUM tartályon felül, 1.5 méter magasságra lehozott betöltő csap D140-es szellőzőszeleppel és egy ellenőrző nyílással szerelve.

Nitrosol PRÉMIUM PLUS tartály méretek, súly:

 • 9.000 literes: 2400 mm átmérő / 2330 mm magas, 180 kg 
 • 15.000 literes: 2400 mm átmérő / 3780 mm magas, 320 kg
 • 22.000 literes: 2400 mm átmérő / 5280 mm magas, 550 kg 

A műanyag tartályok speciális polietilénből készülnek, mely ellenáll a lisztféreg korrozív hatásának, így folyamatosan biztosítja a tárolt folyadék tisztaságát. A folyékony műtrágya tároló tartályt úgy tervezték, hogy kifejezetten az ügyfél méret igényeihez és követelményeihez igazodjon, lehetővé téve az egyszerű és biztonságos üzemeltetést. A polietilén tartály megbízható védelmet nyújt a műtrágya, Nitrosol és a tartály anyaga közötti kémiai reakció okozta károsodások ellen, így a gazdálkodók biztosak lehetnek abban, hogy műtrágyájukat minőségromlás nélkül, megfelelően tárolják. Ezenfelül könnyű szerkezetének köszönhetően egyszerűen szállítható és karbantartható, így ideális műtrágyatároló tartály a mezőgazdasági vállalkozások számára. 

A SENSOR TECHNIK RSM® tartályok garantálják a gazdálkodók számára a nyugalmat, hogy műtrágyáik hosszú távú tárolás során is optimális állapotban maradnak. Az olyan jellemzőkkel, mint a megerősített falak, a szivárgásmentes kialakítások és a megerősített lezárások, a tartályok megfelelő környezetet biztosítanak a folyékony műtrágyák, mint az UAN® tárolásához, miközben garantálják, hogy azok felhasználásuk során a legjobb minőségben maradjanak.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK


Előnyökben is az élen - a műanyag folyékony műtrágya tároló tartály

Széleskörű felhasználhatóság
Nitrosol tartály nem csak folyékony műtrágyák, hanem víz tárolására is alkalmas. A nagy kapacitású Nitrosol tartályok lehetővé teszik a műtrágya nagykereskedelmi beszerzését. Soros összekapcsolásra is van lehetősége a tároló kapacitás növelése érdekében.

A tartály speciális színe

Nitrosol tároló tartály speciális színe megakadályozza az algák szaporodását és segít felmelegíteni a benne tárolt folyékony műtrágyát, vizet.

Minősítések

A folyékony műtrágya tároló tartályok az ISO 9001:2015 minőségi követelmények alapján készülnek a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően.

Tartós kivitel, könnyű szállítás

Több gyűrűből álló megerősített tartály szerkezet, mely sokkal jobb szilárdsági paraméterekkel rendelkezik. Nitrosol tároló tartály standard teherautókkal is szállítható.

Tartály korrózióállóság

Nitrosol tartályok magas minőségű polietilénből készülnek, amelyek nem igényelnek karbantartást. Alsó betöltőcső STORZ csatlakozóval és gömbcsappal van ellátva, valamint rendelkezik STORZ csatlakozóval ellátott feltöltőcsővel a tartály tetején.

NITROSOL TARTÁLYOK

A SENSOR TECHNIK PRÉMIUM PLUS Nitrosol tartályok új generációs tárolási megoldást kínálnak folyékony műtrágyák számára, kiemelkedő biztonságot nyújtva megerősített falstruktúrával és egyedülálló 8 gyűrűs kialakítással. Ezek a tartályok 10 éves garanciát és magas minőségbiztosítási sztenderdeket kínálnak, megállva a helyüket a hazai és nemzetközi piacokon.

Nézze meg a műanyag tartály katalógusunkat

Egy kattintással egyszerűen le is töltheti, elmentheti számítógépére, mobiljára, hogy bármikor informálódni tudjon a SENSOR TECHNIK korszerű, minőségi műanyag tartályairól.