Nitrosol tartály, folyékony műtrágya tárolótartály, víz tartály Folyékony műtrágya tátolótartály 2500 literes Nitrosol tartalyNitrosol tartály 150000 literes méretekFolyékony műtrágya tartály 15000 literes méretek és adatokEsővízgyűjtő tartály 2500 literes csatlakozó

Sensor Logo 01

15.000 Liter
FOLYÉKONY MŰTRÁGYA TÁROLÓ TARTÁLY 

/ Műanyag tartály - PRÉMIUM Nitrosol tároló tartály 15.000 liter

1.118.000 Ft + ÁFA (leszállítva)


/ Műanyag tartály - PRÉMIUM PLUS Nitrosol tároló tartály 15.000 liter

1.190.000 Ft + ÁFA (leszállítva)

A SENSOR TECHNIK RSM® Nitrosol tároló álló tartályok biztonságos tárolási megoldást kínálnak karbamid oldatokon alapuló folyékony műtrágya (Nitrosol, víz) biztonságos tárolására. A polietilén folyékony műtrágya tároló műanyag tartályok ellenállnak a folyadékok esetleges maró hatásának, így a tárolt műtrágyák, Nitrosol megőrzik tisztaságukat és eredeti állagukat. 

Nitrosol PRÉMIUM tartály alapfelszereltsége:

 • Nitrosol  tartály STORZ DN50 csatlakozóval DN50-es alsó töltőcsővel, STORZ DN50 csatlakozóval 
 • DN50-es alsó töltőcsővel, STORZ DN50 csatlakozó véggel
 • rozsdamentes acél golyóscsap a tartály alján
 • a speciális alapanyag UV védelmet biztosít a tartálynak
 • a tartályok többrétegű, tartós és strapabíró kialakítással rendelkeznek
 • tartályok élettartama: 50 év
 • nagyfokú ellenállás az alacsony/magas hőmérsékleti viszonyokkal szemben
 • 12 hónap gyártói garancia

Nitrosol PRÉMIUM PLUS tartály:

 • Nitrosol PRÉMIUM tartályon felül, 1.5 méter magasságra lehozott betöltő csap D140-es szellőzőszeleppel és egy ellenőrző nyílással szerelve.


Nitrosol PRÉMIUM PLUS tartály méretek:

 • 9.000 literes: 2400 mm átmérő / 2330 mm magas, 180 kg 
 • 15.000 literes: 2400 mm átmérő / 3780 mm magas, 320 kg 
 • 22.000 literes: 2400 mm átmérő / 5280 mm magas, 550 kg 

A tartályok speciális polietilénből készülnek, így ellenállnak a lisztféreg korrozív hatásának, ami folyamatosan biztosítja a folyékony műtrágya tisztaságát. A folyékony műtrágya tárolótartályokat úgy tervezték, hogy kifejezetten a megrendelől igényeihez és követelményeihez igazodjanak, lehetővé téve az egyszerű és biztonságos tárolást és üzemeltetést. A polietilén tartály megbízható védelmet nyújt a műtrágya, Nitrosol és a tartály anyaga közötti kémiai reakció okozta károsodások ellen, így a gazdálkodók biztosak lehetnek abban, hogy műtrágyájukat minőségromlás nélkül, megfelelően tárolják. Ezenkívül könnyű szerkezetének köszönhetően egyszerűen szállítható és karbantartható, így ideális műtrágyatároló tartály a mezőgazdasági vállalkozások számára. 

A SENSOR TECHNIK RSM® tartályok garantálják a gazdálkodók számára a nyugalmat, hogy műtrágyáik hosszú távú tárolás során is optimális állapotban maradnak. Az olyan jellemzőkkel, mint a megerősített falakkal, a szivárgásmentes kialakításokkal és a megerősített lezárásokkal, ezek a tartályok megfelelő környezetet biztosítanak az olyan folyékony műtrágyák, mint az UAN® tárolásához, miközben biztosítják, hogy azok felhasználásuk során a legjobb minőségben maradjanak.

 TOVÁBBI INFORMÁCIÓK


Előnyökben is az élen PRÉMIUM PLUS - a műanyag folyékony műtrágya tároló tartály

Széleskörű felhasználhatóság
Nitrosol tartály nem csak folyékony műtrágyák, hanem víz tárolására is alkalmas. A nagy kapacitású Nitrosol tartályok lehetővé teszik a műtrágya nagykereskedelmi beszerzését. Soros összekapcsolásra is van lehetősége a tároló kapacitás növelése érdekében.

A tartály speciális színe

Nitrosol tároló tartály speciális színe megakadályozza az algák szaporodását és segít felmelegíteni a benne tárolt folyékony műtrágyát, vizet.

Minősítések

A folyékony műtrágya tároló tartályok az ISO 9001:2015 minőségi követelmények alapján készülnek a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően.

Tartós kivitel, könnyű szállítás

Több gyűrűből álló megerősített tartály szerkezet sokkal jobb szilárdsági paraméterekkel rendelkezik. Nitrosol tároló tartály standard teherautókkal is szállítható.

Tartály korrózióállóság

Nitrosol tartályok magas minőségű polietilénből készülnek, amelyek nem igényelnek karbantartást. Alsó betöltőcső STORZ csatlakozóval és gömbcsappal van ellátva, valamint STORZ csatlakozóval ellátott feltöltőcső található a tartály tetején.

NITROSOL TARTÁLYOK

A SENSOR TECHNIK PRÉMIUM PLUS Nitrosol tartályok új generációs tárolási megoldást kínálnak folyékony műtrágyák számára, kiemelkedő biztonságot nyújtva megerősített falstruktúrával és egyedülálló 8 gyűrűs kialakítással. Ezek a tartályok 10 éves garanciát és magas minőségbiztosítási sztenderdeket kínálnak, megállva a helyüket a hazai és nemzetközi piacokon.

Nézze meg a műanyag tartály katalógusunkat

Egy kattintással egyszerűen le is töltheti, elmentheti számítógépére, mobiljára, hogy bármikor informálódni tudjon a SENSOR TECHNIK korszerű, minőségi műanyag tartályairól.