Sensor Logo 01

 


KORSZERŰ MŰANYAG TARTÁLYOK

FOLYADÉKOK SZAKSZERŰ, BIZTONSÁGOS TÁROLÁSÁHOZ, SZÁLLÍTÁSÁHOZmuanyag tartaly9000 video play

 

Sensor Technik Kft-nél a minőség és a biztonság kiemelet fontosságú a mindennapi munkánk során. Az üzemanyagok, AdBlue, víz, esővíz, kenőanyagok és fáradt olaj tárolására forgalmazott műanyag tartályok a legmagasabb szintű biztonsággal rendelkeznek. Az ellenőrzött minőség és a megfizethető árak a Sensor Technik Kft. által forgalmazott termékeket jellemző egyik fontos szempont. A műanyag tartályok beszállítása, raktározása és kiszállítása úgy lett kialakítva, hogy a lehető legkedvezőbb ár mellett a legalacsonyabb környezeti lábnyom keletkezzen. Kizárólag a legjobb anyagokat felhasználó, elismert európai gyártók, ellenőrzött termékét forgalmazzuk Németországtól, Lengyelországon keresztül Olaszországig, így folyamatosan garantálni tudjuk a innovatív és megbízható terméket. Műanyag tartályok szigorú biztonsági előírásokat minden szempontból betartják. Annak érdekében, hogy a tartályainkban tárolt üzemanyag a legmagasabb szintű védelemben részesüljön, minden egyes tartályba többrétegű védelmet építünk be ügyfeleink egyedi igényeinek megfelelően.

Amellett, hogy kiváló minőségű üzemanyagtároló megoldásokat kínálunk versenyképes áron, csapatunk egy könnyen kezelhető weboldalt is tervezett; muanyag-tartalyok.hu - amely lehetővé teszi partnereink számára, hogy gyorsan megtalálják és megrendeljék az igényeiknek megfelelő tároló és kiszolgáló rendszert legyen az telepített vagy szállítható. Weboldalunkat rendszeresen frissítjük új termékcsaládokkal, így a partnereink könnyen és hatékonyan megtalálhatják azt, amire szükségük lehet.

Ezenkívül a műanyag tartályokhoz folyamatos szakértői tanácsadást nyújtunk a telepítési folyamatokról, valamint karbantartási ajánlásokat biztosítunk a termékeinkhez, hogy rendszere egész évben naprakész maradjon és optimálisan működjön. A műanyag tartályok tesztelését a gyártás során meghatározott biztonsági előírások szerint végzik, amelyek megfelelnek az ISO 9001:2015 nemzetközi szabványnak. Minden termékünket még egy alaposan kidolgozott minősítési és ellenőrzési folyamat mentén is ellenőrzünk, hogy ezzel is biztosítsuk a legjobb minőségű műanyag tartályokat. A technikai csapatunk mindig rendelkezik a legfrissebb technológiával és módszerrel a lehető legmagasabb szinten tudja tartani a használatban lévő termékeinket. A vevői igényekhez igazodva fejlesztjük tovább berendezéseinket úgy, hogy megfizethető árakon biztosíthassuk felhasználóink számára optimális teljesítménnyel járó kompromisszummentes tároló és kiszolgáló rendszereket, műanyag tartályokat.MINDEN EDDIGNÉL SZILÁRDABB KIVITEL

Az öt gyűrűből álló megerősített szerkezet a versenytársakhoz képest sokkal jobb szilárdsági paraméterekkel rendelkezik.

muanyag tartaly9000 video play

 1. Sensor Technik Kft. megalapítása
 2. Speciális német üzemanyag szintmérők értékesítése
 3. Németországi szintmérők forgalmazása
 4. Jármű üzemanyagvédelmi rendszerek forgalmazásának kezdete
 5. Tankoló automata forgalmazás
 6. Tankoló automata és a jármű üzemanyagvédelmi rendszerek összekötése
 7. Olaszországi üzemanyagtartály gyártóval disztribútori szerződés
 8. IBC tartályok értékesítésének kezdete
 9. Ausztriai WOIMS csoport tagja lett a SENSOR TECHNIK Kft.
 10. WOIMS csoportként támogatója Kiss Norbert kamionversenyzőnek a FIA ETRC bajnokságban
 11. Németországi üzemanyagtartály gyártóval disztribútori szerződés
 12. Veszélyes anyag tárolás üzletág kialakítása.
 13. Műanyag tartály üzletág kialakítása.
 14. Szervezetfejlesztés, új központ, új vállalatirányítási rendszer bevezetése.

Nézze meg a műanyag tartály katalógusunkat

Egy kattintással egyszerűen le is töltheti, elmentheti számítógépére, mobiljára, hogy bármikor informálódni tudjon a SENSOR TECHNIK korszerű, minőségi műanyag tartályairól.