MŰANYAG TARTÁLY ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Válassza ki és kattintson a tartályra, majd töltse ki az elérhetőségeit.

Milyen műanyag tartályt szeretne?*
Szállítható tartály, IBC tartály
Telepíthető gázolaj tartály
AdBlue tartály - telepíthető
Adblue tartály szállítható
Válasszon szállítható tartályaink közül
250 l gázolaj
425 l gázolaj
600 l gázolaj
900 l gázolaj
200 l kombi
400 l kombi
600 l kombi
900 l kombi
Válasszon szállítható AdBlue tartályaink közül
250 l Adblue
425 l Adblue
600 l Adblue
950 l AdBlue
Válasszon telepíthető gázolaj tartályaink közül
1100 l gázolaj
1300 l gázolaj
1600 l gázolaj
2500 l gázolaj
5000 l gázolaj
9000 l gázolaj
Válasszon telepíthető AdBlue tartályaink közül
1100 l Adblue
2500 l Adblue
2500 l Adblue
2500 l Adblue
5000 l Adblue
5000 l Adblue
9000 l Adblue
Föld alatti Adblue
Adblue Pro
Elküldés

ÁTVÉTEL, KISZÁLLÍTÁS ÉS
ÜZEMBE HELYEZÉS

MŰANYAG TARTÁLY MEGRENDELÉSE


A műanyag tartályok napjainkban elengedhetetlen kellékei mindennapjainknak, legyen szó ipari, mezőgazdasági vagy otthoni környezetről. Ezek a tartósságukról és rugalmasságukról ismert tárolóeszközök bármilyen célra alkalmazhatók, és megkönnyítik az anyagok és vegyszerek tárolását. Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk, hogyan rendelhet műanyag tartályokat személyre szabott igényei szerint, és ismertetjük a megrendelés, átutalás és átvétel folyamatát. 

1. Megrendelés:

Minden sikeres tartályvásárlás első lépése az írásbeli megrendelés leadása. Küldje el cégünknek a szükséges információkat tartalmazó levelét, amelyben jelölje meg a kívánt műanyag tartály típusát, méretét és egyéb követelményeit. Ne feledje, hogy minél részletesebb leírása van igényeinek, annál könnyebb lesz számunkra pontosan azt a terméket biztosítani az Ön részére, amely megfelel az elvárásainak.

2. Visszaigazolás és díjbekérő:

Miután megkapjuk a megrendelést, munkatársaink feldolgozzák és ellenőrzik az összes benne szereplő adatot. Ezt követően visszaigazolást küldünk Önnek, amely tartalmazza a megrendelt tartály típusát, árát, valamint az átvételi vagy szállítási címet. Ezen felül, e-mailben megküldjük Önnek a díjbekérőt is, így azonnal láthatja a tartály vételárat és a szállítási költséget.

3. Átutalás:

A díjbekérő alapján elindíthatja a termék árának átutalását. Vegye figyelembe, hogy a gyártás és szállítás csak az átutalást követően veszi kezdetét, így minél hamarabb végrehajtja az átutalást, annál hamarabb indul a termék átvételi folyamata.MŰANYAG TARTÁLY ÁTVÉTEL 


Vegye át akár aznap a biztonságos műanyag tartályt - Kényelmes átvétellel Budapesten! Ha egy megbízható és praktikus műanyag tartályra van szüksége, akkor jó helyen jár! Munkatársaink fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy a legjobb minőségű műanyag tartálya legyen! Hogyan veheti át tartályt egyszerűen, zökkenőmentesen a budapesti raktárunkból?

Egyik fő előnye ennek az átvételi módszernek, hogy rugalmas az időbeosztásban, és könnyű hozzájutni a termékhez. A raktár nyitva tartása keddi napokon 8 és 12 óra között van - ez időszakban bármikor átvehetőek a tartályok.


Munkatársainkkal együttműködve tájékoztatjuk arról, hogy az átvétel előtt legalább egy órával értesítse a raktárunkat a várható érkezési időről. Ezzel lehetővé tesszük számára, hogy biztonságban parkolja le a szállító járművét raktárunk területén.

Amint megérkezett a budapesti raktárba, munkatársaink a segítségére lesznek az átvétel során. A szakértő csapatunk segít felrakodnia a tartályt  a szállító járműre.


Tehát ne habozzon, adja át a felelősséget a profi csapatunknak, és érezze magát a biztonságos, kényelmes és megbízható átvétellel. A műanyag tartály átvétele még sosem volt ilyen egyszerű és kellemes! Végezetül pedig ne felejtse el, hogy a műanyag tartályok sokoldalúak és kiváló minőségűek, tökéletes választás mindennapos és ipari felhasználásra egyaránt. Töltse ki online űrlapunkat, vagy vegyen részt az alábbiakban felsorolt elérhetőségeinken, és kezdje el a kínálatunkban az ideális műanyag tartály felfedezését!

 MŰANYAG TARTÁLY KISZÁLLÍTÁS


Az építőipar és a mezőgazdaság világában egyre nagyobb az igény a műanyag tartályokra. Nem csak strapabíróak és tartósak, de ellenállóak a különböző időjárási viszontagságoknak is. Mi, a Műanyag Tartály Kiszállítás szakértői, pontosan tudjuk, hogy a megfelelő tároló eszköz kiválasztása és kiszállítása kiemelt jelentőséggel bír. Könnyebbé tesszük az életét, és biztosítjuk, hogy mindig a legjobb minőségű termékeket kapja meg, ahol csak szüksége lesz rájuk.


Amikor műanyag tartályra van szüksége, a SENSOR TECHNIK teljes körű, gondoskodó szolgáltatást biztosít hozzá, ami időt és energiát spórol meg Önnek. A megrendelt műanyag tartályokat Magyarországon, igény szerint európai szinten is kiszállítjuk, hogy az Ön számára a legkényelmesebb legyen. Szállító partnereink segítségével  juttatjuk a termékeket, így Önnek nem kell azon fáradoznia, hogy kiszállításról gondokodjon.


A kiszállítás költsége attól függ, hogy mennyire van messze a megrendelő szállítási címe Budapesttől, továbbá a tartály méretétől, súlyától. Rövid távon is távon pénzt takaríthat meg a minőségi műanyag tartályok gyors és pontos kiszállításával. A szállítás határidő az ellenérték beérkezésétől számított 2-3 nap,  külső raktárból 3-5 nap.


Mindamellett, hogy kiemelt jelentőségű a tartály minősége és kiszállítása, fontos az is, hogy a szállítás során megfelelően kezeljük és lepakoljuk a termékeket. Leszállított termékek esetén a megrendelőnek kell gondoskodnia a lerakodásról, hogy a lehető legkisebb kockázattal és sérüléssel járjon a műanyag tartályok használatba vétele.MŰANYAG TARTÁLY ÜZEMBE HELYEZÉS


A műanyag tartályok az elmúlt években egyre népszerűbbé váltak, különösen az ipari, mezőgazdasági és környezeti alkalmazások esetében, ahol szilárdság, könnyűszerkezet és rugalmasság szükséges. Bemutatjuk, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan üzembe helyezni a műanyag tartályokat, hogy a legtöbbet hozza ki ebből az innovatív tárolórendszerből.

Mielőtt elkezdenénk: átvétel és ellenőrzés

Ahhoz, hogy biztosan jó állapotban lévő tartályt kapjon, fontos, hogy átvételkor vagy leszállításkor ellenőrizze a terméket. Nézze meg, hogy a tartály sérülésmentes és a szállítás során nem keletkezett károsodás. Ügyeljen arra is, hogy minden szükséges tartozék mellékelve legyen, és ellenőrizze a gyártási azonosítót, hogy biztosan a megfelelő modellel dolgozik.


Az üzembehelyezés folyamata

A műanyag tartályok üzembe helyezésének folyamata általában három fő lépésből áll:

1. Használati utasítás elolvasása: Mielőtt elkezdené az üzembe helyezést, gondosan tanulmányozza a mellékelt használati utasítást. Ez tartalmazza a gyártó által ajánlott lépéseket, a biztonsági előírásokat és a meghibásodások elkerülésének tippeket.

2. Tartály feltöltése: A használati utasítás szerint töltse fel a tartályt a megfelelő anyaggal. Ügyeljen a gyártó előírásaira, és ne töltse túl a tartályt, hogy ne deformálódjon vagy megsérüljön a szerkezet.

3. Elektromos csatlakoztatás: Ha a műanyag tartály elektromos rendszerrel rendelkezik (például egy szivattyúval), akkor csatlakoztassa a készüléket az elektromos hálózathoz a mellékelt utasítások szerint.

Nézze meg a műanyag tartály katalógusunkat

Egy kattintással egyszerűen le is töltheti, elmentheti számítógépére, mobiljára, hogy bármikor informálódni tudjon a SENSOR TECHNIK korszerű, minőségi műanyag tartályairól.