BLACK ELECTRON 1BLACK ELECTRON 2BLACK ELECTRON 3Műanyag tartály 9000 liter szivattyú és átfolyásmérő kompletten

Sensor Logo 01

2500 literES - gázolajTARTÁLY

/ Műanyag gázolajtartályok - műanyag gázolajkút

2500 literes biztonságos műanyag gázolajtartály. Korszerű és praktikus megoldás a mezőgazdaság illetve az ipar területén tevékeny kisebb vállalkozások gázolaj tárolására, belső használatú üzemanyagkút telepítésére. Egy komplett felszerelt biztonsági berendezésekkel ellátott üzemanyagtartályról beszélünk, mely megkönnyíti a dízelüzemű járműveket, munkagépeket használó cégek munkáját.

GÁZOLAJKÚT ALAPFELSZERELTSÉGE

 • 2500 literes műanyag tartály
 • zárható egységben elhelyezett komplett kimérő szerkezet
 • gázolajszivattyú 79l/perc, 230V / 50Hz
 • elektronikus literszámláló (mérőóra)
 • elektronikus szintérzékelő ás szivárgásérzékelő Bund Alarm TEK574 - Apollo
 • GWD - túltöltésjelző
 • cserélhető üveg szűrő és fémleválasztó
 • 6 méter ¾”-os gázolajtömlő, mindkét oldalon préselt csatlakozóval
 • felső feltöltő csonk 3" csatlakozóval
 • automata töltőpisztoly

GÁZOLAJKÚT BASIC SMALLBOX OPCIONÁLIS FELSZERELHETŐSÉGE
 • automata tömlődob 8 m tömlővel
 • kimérő szekrényben LED világítás
 • 120-90 l/perc szivattyú teljesítmény
 • tankoló automata (több felszereltségi szinttel)
 • jármű üzemanyagvédelmi rendszer 


MÉRETEK

hosszúság: 220 cm
szélesség: 180 cm
magasság: 202 cm

Előnyökben is az élen - 2500 literes műanyag gázolajtartály

FELÉPÍTÉS
Az ergonomikus kialakítás az egyedülálló összeszerelési módnak köszönhetően megvédi a gázolajkutat a szállítás közbeni mechanikai sérülésektől.

ELLENÁLLÓ KÉPESSÉG

A tartályszerkezet a mechanikai sérülésekkel szemben a műanyag összetétele alapján különösen ellenálló.

NAGYFOKÚ BIZTONSÁG

A duplafalú, megerősített szerkezet alkalmazása megvédi a benne tárolt üzemanyagot.

TARTÓS KIVITEL

Az öt gyűrűből álló megerősített tartályszerkezet sokkal jobb szilárdsági paraméterekkel rendelkezik a versenytársakhoz képest.

SZABÁLYOZÁSOK ÉS GARANCIA

A gázolajkutak gyártása a Műszaki Ellenőrzési Hivatal felügyelete alatt történik a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően.

1.079.000 Ft + ÁFA-tól

KORSZERŰBB ÉS
BIZTONSÁGOSABB 

SOKKAL TARTÓSABB RENDSZEREK


Az öt gyűrűből álló megerősített tartó szerkezet a versenytársakhoz képest is sokkal jobb szilárdsági paraméterekkel rendelkezik, így a gázolaj tárolása minden eddiginél biztonságosabban történik. A műanyag tartály speciális összetétele nagyobb ellenálló képességgel rendelkezik a külső behatásokkal szemben. A tartályok vastagabb műanyagból készülnek, amely ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek és környezeti körülményeknek, így hosszú távú használatra alkalmasak. A tartályok rozsdaállóak is, és beépített talppal rendelkeznek a stabilitás érdekében még szélsőséges időjárási körülmények, például erős esőzés vagy hóesés esetén is. Ezenkívül ezek a műanyag tartályok UV-állóak, és károsodás nélkül bírják a hosszú órákon át tartó közvetlen napfényt.

KORSZERŰ TÁROLÁS TÖBB MÉRETBEN 


A különböző méretű műanyag tartályok üzemanyagok, adblue, víz, olaj és fáradt olaj biztonságos és szakszerű tárolását biztosítják. Az alkalmazás igényeitől függően többféle kapacitású tartályok közül választhat. A műanyag tartályokat varratmentes konstrukcióval tervezték, hogy megakadályozzák a szivárgást és a veszélyes kiömlést. A műanyag tartályok teljesen zárt kialakításúak, ami megakadályozza, hogy a veszélyes anyagok, üzemanyag kiszabaduljanak bármilyen anyag vagy más folyadék tárolása vagy szállítása során. Az antisztatikus falak csökkentik az üzemanyagtárolókkal kapcsolatos potenciális tűzveszélyt is. Ezenkívül ezek a műanyag tartályrendszerek beépített kimérő szerkezettell, valamint szellőzőnyílással rendelkeznek, hogy biztosítsák a megfelelő kiadagolást és szellőzést a tartályrendszerben.

 BIZTONSÁG MINDENEK ELŐTT


Hatalmas előny a fém tartályokkal szemben a kedvezőbb ár, gyorsabb gyártási, szállítási határidő, korrozió nélküli használat. Összességében a műanyag tartályok hatékony megoldást kínálnak a gázolaj (biodízel, adblue, víz, olaj és fáradtolaj) biztonságos és védett tárolására és kimérésére, miközben az egész folyamat során megfelel a biztonsági előírásokra vonatkozó ipari előírásoknak. Kiváló minőségű építőanyagaiknak és a piacon ma kapható számos hagyományos tartályváltozathoz képest megnövelt tartósságuknak köszönhetően az egyik legmegbízhatóbb megoldásként szolgálnak a hatékony folyadéktárolási igények kielégítésére mind beltéren, mind kültéren, bármilyen elképzelhető körülmények között!EGYSZERŰBB ÉS KÉNYELMESEBB


A műanyag tartályok nemcsak maximális védelmet nyújtanak a tárolt folyadékok, főként a gázolaj számára, hanem számos egyéb előnyt is kínálnak, mint például a könnyű és egyszerű szállítás, gyors telepítés, kisebb betonalap,  költséghatékonyság. Ez teszi a gázolajtartályokat ideális választássá azon vállalkozások számára, amelyek biztonságos tárolási megoldást keresnek, amely nem roncsolja a bankot. A méretek széles választékában minden igényének megfelelő tartályt találhat - a gázolaj tárolására és szállítására szolgáló kis IBC szállítható tartályoktól a több ezer liter tárolására alkalmas nagyobb telepíthető tartályokig. A műanyag tartályok óriási kényelmet és biztonságot nyújtanak az üzemanyagok, adblue, olaj vagy fáradt olaj tárolása során. Nemcsak megfizethetőek, de megbízható védelmet is nyújtanak a szivárgás vagy szennyeződés ellen, így ideális választás minden olyan vállalkozás számára, amely hatékony megoldást keres a folyadékok tárolására.

Nézze meg a műanyag tartály katalógusunkat

Egy kattintással egyszerűen le is töltheti, elmentheti számítógépére, mobiljára, hogy bármikor informálódni tudjon a SENSOR TECHNIK korszerű, minőségi műanyag tartályairól.