BLACK ELECTRON 1BLACK ELECTRON 2BLACK ELECTRON 3BLACK ELECTRON 4BLACK ELECTRON 4BLACK ELECTRON 4

Sensor Logo 01

1100 literES - gázolajkút

/ Műanyag üzemanyagtartályok - dupla falú gázolajkút

Korszerű műanyag telepíthető tartály 1100 l űrtartalommal. Optimális megoldás kisebb vállalkozások számára gázolaj tárolására, belső használatú üzemanyagkút telepítésére. Komplett rendszer és mindenhol használható, ahol dízelüzemű járműveket, munkagépeket használnak: traktorok, teherautók és személygépkocsik, mezőgazdasági és építőipari gépek, targoncák. 

GÁZOLAJKÚT ALAPFELSZERELTSÉGE

 • 1100 literes dupla falú gázolajtartály
 • kimérő szerkezet zárható egységben elhelyezve
 • 230V / 50Hz, 70 l/p gázolajszivattyú 
 • K24 elektronikus literszámláló (mérőóra)
 • cserélhető patronos szűrő és fémleválasztó
 • 6 m  ¾”-os gázolajtömlő, mindkét oldalon préselt csatlakozóval
 • automata töltőpisztoly

GÁZOLAJTARTÁLY OPCIONÁLIS FELSZERELHETŐSÉGE
 • automata tömlődob 6-20 m tömlőhosszal
 • szivárgásérzékelő TEK574
 • kimérő szekrény LED világítással
 • szűrők, leválasztók széles választéka, beleértve a BIO üzemanyagokhoz is
 • 100 l/perc szivattyú teljesítmény
 • digitális üzemanyagszint-érzékelő
 • tankoló automata (több felszereltségi szinttel)
 • jármű üzemanyagvédelmi rendszer 


MÉRETEK

hosszúság: 235 cm
szélesség: 77 cm
magasság: 153 cm

Előnyökben is az élen - 1100 literes műanyag gázolajkút

FELÉPÍTÉS
A tartály biztonságos védelméről az egyedülállóan kialakított ergonomikus doboz gondoskodik a szállítás alatt.

ELLENÁLLÓ KÉPESSÉG

Mechanikai sérülésekkel szemben a műanyag összetétele végett nagyon ellenálló a tartályszerkezet.

NAGYFOKÚ BIZTONSÁG

A duplafalú, megerősített szerkezet alkalmazása védi a benne lévő üzemanyagot.

TARTÓS KIVITEL

Az öt gyűrűből álló megerősített tartályszerkezet a versenytársakhoz képest sokkal jobb szilárdsági paraméterekkel rendelkezik.

SZABÁLYOZÁSOK ÉS GARANCIA

A gázolajkutak gyártása a Műszaki Ellenőrzési Hivatal felügyelete alatt történik a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően.

959.700 Ft + ÁFA

KORSZERŰBB ÉS
BIZTONSÁGOSABB 

SOKKAL TARTÓSABB RENDSZEREK


Az öt gyűrűből álló megerősített tartó szerkezet a versenytársakhoz képest is sokkal jobb szilárdsági paraméterekkel rendelkezik, így a gázolaj tárolása minden eddiginél biztonságosabban történik. A műanyag tartály speciális összetétele nagyobb ellenálló képességgel rendelkezik a külső behatásokkal szemben. A tartályok vastagabb műanyagból készülnek, amely ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek és környezeti körülményeknek, így hosszú távú használatra alkalmasak. A tartályok rozsdaállóak is, és beépített talppal rendelkeznek a stabilitás érdekében még szélsőséges időjárási körülmények, például erős esőzés vagy hóesés esetén is. Ezenkívül ezek a műanyag tartályok UV-állóak, és károsodás nélkül bírják a hosszú órákon át tartó közvetlen napfényt.

KORSZERŰ TÁROLÁS TÖBB MÉRETBEN 


A különböző méretű műanyag tartályok üzemanyagok, adblue, víz, olaj és fáradt olaj biztonságos és szakszerű tárolását biztosítják. Az alkalmazás igényeitől függően többféle kapacitású tartályok közül választhat. A műanyag tartályokat varratmentes konstrukcióval tervezték, hogy megakadályozzák a szivárgást és a veszélyes kiömlést. A műanyag tartályok teljesen zárt kialakításúak, ami megakadályozza, hogy a veszélyes anyagok, üzemanyag kiszabaduljanak bármilyen anyag vagy más folyadék tárolása vagy szállítása során. Az antisztatikus falak csökkentik az üzemanyagtárolókkal kapcsolatos potenciális tűzveszélyt is. Ezenkívül ezek a műanyag tartályrendszerek beépített kimérő szerkezettell, valamint szellőzőnyílással rendelkeznek, hogy biztosítsák a megfelelő kiadagolást és szellőzést a tartályrendszerben.

 BIZTONSÁG MINDENEK ELŐTT


Hatalmas előny a fém tartályokkal szemben a kedvezőbb ár, gyorsabb gyártási, szállítási határidő, korrozió nélküli használat. Összességében a műanyag tartályok hatékony megoldást kínálnak a gázolaj (biodízel, adblue, víz, olaj és fáradtolaj) biztonságos és védett tárolására és kimérésére, miközben az egész folyamat során megfelel a biztonsági előírásokra vonatkozó ipari előírásoknak. Kiváló minőségű építőanyagaiknak és a piacon ma kapható számos hagyományos tartályváltozathoz képest megnövelt tartósságuknak köszönhetően az egyik legmegbízhatóbb megoldásként szolgálnak a hatékony folyadéktárolási igények kielégítésére mind beltéren, mind kültéren, bármilyen elképzelhető körülmények között!EGYSZERŰBB ÉS KÉNYELMESEBB


A műanyag tartályok nemcsak maximális védelmet nyújtanak a tárolt folyadékok, főként a gázolaj számára, hanem számos egyéb előnyt is kínálnak, mint például a könnyű és egyszerű szállítás, gyors telepítés, kisebb betonalap,  költséghatékonyság. Ez teszi a gázolajtartályokat ideális választássá azon vállalkozások számára, amelyek biztonságos tárolási megoldást keresnek, amely nem roncsolja a bankot. A méretek széles választékában minden igényének megfelelő tartályt találhat - a gázolaj tárolására és szállítására szolgáló kis IBC szállítható tartályoktól a több ezer liter tárolására alkalmas nagyobb telepíthető tartályokig. A műanyag tartályok óriási kényelmet és biztonságot nyújtanak az üzemanyagok, adblue, olaj vagy fáradt olaj tárolása során. Nemcsak megfizethetőek, de megbízható védelmet is nyújtanak a szivárgás vagy szennyeződés ellen, így ideális választás minden olyan vállalkozás számára, amely hatékony megoldást keres a folyadékok tárolására.

Nézze meg a műanyag tartály katalógusunkat

Egy kattintással egyszerűen le is töltheti, elmentheti számítógépére, mobiljára, hogy bármikor informálódni tudjon a SENSOR TECHNIK korszerű, minőségi műanyag tartályairól.