Műanyag gázolajtartály 9000 literes, komplett gázolajkútMűanyag gázolajtartály 9000 literes, komplett gázolajkút szembőlMűanyag tartály 9000 liter szivattyú és átfolyásmérő komplettenMűanyag tartály 9000 liter szivattyú és átfolyásmérő kompletten videó9000 literes műanyag tartály , szürke műanyag tartály, zöld kimérő szerkezet ajtó, gyártó JFC forgalmazó Sensor technikai kft.Műanyag tartályok. 9000 literes duplafalú tartályok. Szürke tartályok. forgalmazó: SENSOR TECHNIK kft.Kimérő szerkezet benne az átfolyás mérő, szivattyú és a szűrő. 9000 literes szürke műanyag tartály. Komplett üzemanyagkút gázolaj tárolására és kimérésére.

Sensor Logo 01

9000 literes - gázolajkút

/ Műanyag gázolajkút - műanyag gázolajtartályok

1.638.000 Ft + ÁFA

A modern, 9000 literes műanyag tartály optimális megoldás a kisvállalkozók számára, akiknek gázolajat kell tárolniuk, és belső használatú üzemanyagkutat kell telepíteniük. Ez a tartályrendszer egy teljes körű megoldás, amely maximális hatékonyságot kínál a dízelüzemű járműveket és gépeket, például traktorokat, teherautókat, személygépkocsikat, mezőgazdasági gépeket és építőipari gépeket használók számára. A tartály nagy, 9000 literes kapacitással rendelkezik, ami elegendő a dízelüzemanyagot igénylő minden típusú jármű vagy gép igényeinek kielégítésére. A telepítési folyamat is meglehetősen egyszerű. A tartályrendszerhez mellékelt kézikönyvben található utasítások egyszerű követésével elvégezhető. Ezen túlmenően a tartály kialakításában több biztonsági funkció is szerepel, hogy megvédje azt a szivárgástól vagy az üzemanyag kiömlésétől.

GÁZOLAJKÚT ALAPFELSZERELTSÉGE

 • 9000 literes műanyag tartály
 • zárható egységben elhelyezett komplett kimérő szerkezet
 • kimérő szekrény, 2 zárral
 • Panther79 Piusi szivattyú 79 l/p, 230V 
 • elektronikus literszámláló (mérőóra)
 • túltöltésjelző GWD
 • elektronikus szintjelző és szivárgásérzékelő Bund Alarm TEK574 - Apollo 
 • 6 méter ¾”-os gázolajtömlő, mindkét oldalon préselt csatlakozóval
 • felső feltöltő csonk 3" csatlakozóval
 • automata töltőpisztoly

GÁZOLAJKÚT OPCIONÁLIS FELSZERELHETŐSÉGE
 • alsó feltöltő csonk 3" csatlakozóval
 • + 2m gázolajtömlő
 • automata tömlődob 8 m tömlőhosszal
 • cserélhető szűrő (üveg)
 • víz- és szemcseszűrő (patronos)
 • LED világítás
 • tankoló automata (több felszereltségi szinttel)
 • jármű üzemanyagvédelmi rendszer 


MÉRETEK

hosszúság: 325,5 cm
szélesség: 260 cm
magasság: 251,5 cm

Előnyökben is az élen - 9000 literes műanyag gázolajkút

FELÉPÍTÉS
Az ergonomikus doboz az egyedülálló összeszerelési módnak köszönhetően megvédi a tartályt a szállítás közbeni mechanikai sérülésektől.

ELLENÁLLÓ KÉPESSÉG

A műanyag összetétele alapján nagyon ellenálló a tartályszerkezet a mechanikai sérülésekkel szemben.

NAGYFOKÚ BIZTONSÁG

A duplafalú, megerősített szerkezet alkalmazása védi a benne tárolt üzemanyagot.

TARTÓS KIVITEL

Az öt gyűrűből álló megerősített szerkezet a versenytársakhoz képest sokkal jobb szilárdsági paraméterekkel rendelkezik.

SZABÁLYOZÁSOK ÉS GARANCIA

A tartályok gyártása a Műszaki Ellenőrzési Hivatal felügyelete alatt történik a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően.

KORSZERŰBB ÉS
BIZTONSÁGOSABB 

SOKKAL TARTÓSABB RENDSZEREK


Az öt gyűrűből álló megerősített tartó szerkezet a versenytársakhoz képest is sokkal jobb szilárdsági paraméterekkel rendelkezik, így a gázolaj tárolása minden eddiginél biztonságosabban történik. A műanyag tartály speciális összetétele nagyobb ellenálló képességgel rendelkezik a külső behatásokkal szemben. A tartályok vastagabb műanyagból készülnek, amely ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek és környezeti körülményeknek, így hosszú távú használatra alkalmasak. A tartályok rozsdaállóak is, és beépített talppal rendelkeznek a stabilitás érdekében még szélsőséges időjárási körülmények, például erős esőzés vagy hóesés esetén is. Ezenkívül ezek a műanyag tartályok UV-állóak, és károsodás nélkül bírják a hosszú órákon át tartó közvetlen napfényt.

KORSZERŰ TÁROLÁS TÖBB MÉRETBEN 


A különböző méretű műanyag tartályok üzemanyagok, adblue, víz, olaj és fáradt olaj biztonságos és szakszerű tárolását biztosítják. Az alkalmazás igényeitől függően többféle kapacitású tartályok közül választhat. A műanyag tartályokat varratmentes konstrukcióval tervezték, hogy megakadályozzák a szivárgást és a veszélyes kiömlést. A műanyag tartályok teljesen zárt kialakításúak, ami megakadályozza, hogy a veszélyes anyagok, üzemanyag kiszabaduljanak bármilyen anyag vagy más folyadék tárolása vagy szállítása során. Az antisztatikus falak csökkentik az üzemanyagtárolókkal kapcsolatos potenciális tűzveszélyt is. Ezenkívül ezek a műanyag tartályrendszerek beépített kimérő szerkezettell, valamint szellőzőnyílással rendelkeznek, hogy biztosítsák a megfelelő kiadagolást és szellőzést a tartályrendszerben.

 BIZTONSÁG MINDENEK ELŐTT


Hatalmas előny a fém tartályokkal szemben a kedvezőbb ár, gyorsabb gyártási, szállítási határidő, korrozió nélküli használat. Összességében a műanyag tartályok hatékony megoldást kínálnak a gázolaj (biodízel, adblue, víz, olaj és fáradtolaj) biztonságos és védett tárolására és kimérésére, miközben az egész folyamat során megfelel a biztonsági előírásokra vonatkozó ipari előírásoknak. Kiváló minőségű építőanyagaiknak és a piacon ma kapható számos hagyományos tartályváltozathoz képest megnövelt tartósságuknak köszönhetően az egyik legmegbízhatóbb megoldásként szolgálnak a hatékony folyadéktárolási igények kielégítésére mind beltéren, mind kültéren, bármilyen elképzelhető körülmények között!EGYSZERŰBB ÉS KÉNYELMESEBB


A műanyag tartályok nemcsak maximális védelmet nyújtanak a tárolt folyadékok, főként a gázolaj számára, hanem számos egyéb előnyt is kínálnak, mint például a könnyű és egyszerű szállítás, gyors telepítés, kisebb betonalap,  költséghatékonyság. Ez teszi a gázolajtartályokat ideális választássá azon vállalkozások számára, amelyek biztonságos tárolási megoldást keresnek, amely nem roncsolja a bankot. A méretek széles választékában minden igényének megfelelő tartályt találhat - a gázolaj tárolására és szállítására szolgáló kis IBC szállítható tartályoktól a több ezer liter tárolására alkalmas nagyobb telepíthető tartályokig. A műanyag tartályok óriási kényelmet és biztonságot nyújtanak az üzemanyagok, adblue, olaj vagy fáradt olaj tárolása során. Nemcsak megfizethetőek, de megbízható védelmet is nyújtanak a szivárgás vagy szennyeződés ellen, így ideális választás minden olyan vállalkozás számára, amely hatékony megoldást keres a folyadékok tárolására.

Nézze meg a műanyag tartály katalógusunkat

Egy kattintással egyszerűen le is töltheti, elmentheti számítógépére, mobiljára, hogy bármikor informálódni tudjon a SENSOR TECHNIK korszerű, minőségi műanyag tartályairól.