Nitrosol tartály, folyékony műtrágya tárolótartály, víz tartály Folyékony műtrágya tátolótartály 2500 literes Nitrosol tartalyNitrosol tartály 150000 literes méretekFolyékony műtrágya tartály 15000 literes méretek és adatokEsővízgyűjtő tartály 2500 literes csatlakozó

Sensor Logo 01

9000 LiTER
FOLYÉKONY MŰTRÁGYA TÁROLÓ TARTÁLY 

/ Műanyag tartály - PRÉMIUM Nitrosol tároló tartály - 9000 liter

730.600 Ft  + ÁFA (leszállítva)


/ Műanyag tartály - PRÉMIUM PLUS Nitrosol tároló tartály - 9000 liter

806.000 Ft  + ÁFA (leszállítva)

A SENSOR TECHNIK RSM® tartályok átfogó és biztonságos megoldást kínálnak karbamid oldatokon alapuló folyékony műtrágyák (nitrosol, víz) tárolására. A polietilénből készült műanyag tartályok ellenállnak a folyadékok maró hatásának, így a tárolt műtrágyák megőrzik tisztaságukat. A tartályok olyan anyagból készülnek, amely ellenállnak a lisztféreg korrozív hatásának, így biztosítja a tárolt anyag tisztaságát. A tartályokat úgy tervezték, hogy kifejezetten az ügyfél méret igényeihez és követelményeihez igazodjanak, lehetővé téve az egyszerű és biztonságos folyékony műtrágya tárolást. 

Nitrosol PRÉMIUM tartály alapfelszereltsége:

 • a Nitrosol tartály STORZ DN50 csatlakozóval és DN50-es alsó töltőcsővel, STORZ DN50 csatlakozóval 
 • DN50-es alsó töltőcsővel, amely STORZ DN50 csatlakozóval végződik
 • rozsdamentes acél golyóscsap a tartály alján
 • speciális alapanyag, amely UV védelmet biztosít a tartály számára
 • tartályok többrétegű, tartós és strapabíró kialakítással rendelkeznek
 • tartályok élettartama 50 év
 • nagyfokú ellenállás alacsony és magas hőmérsékleti viszonyokkal szemben
 • 12 hónap gyártói garancia

Nitrosol PRÉMIUM PLUS tartály:

 • a Nitrosol PRÉMIUM tartályon felül, 1.5 méter magasságra lehozott betöltő csap és  D140-es szellőzőszeleppel és egy ellenőrző nyílással szerelve.


Nitrosol PRÉMIUM PLUS tartály méretek:

 • 9.000 literes: 2400 mm átmérő / 2330 mm magas, 180 kg 
 • 15.000 literes: 2400 mm átmérő / 3780 mm magas, 320 kg 
 • 22.000 literes: 2400 mm átmérő / 5280 mm magas, 550 kg 

A polietilén anyag megbízható védelmet nyújt a műtrágya vagy más műtrágyákkal való kémiai reakció okozta károsodása ellen, így a gazdálkodók biztosak lehetnek abban, hogy műtrágyájukat minőségromlás nélkül, megfelelően tárolják. Ezenkívül könnyű szerkezetének köszönhetően egyszerűen szállítható és karbantartható, így ideális műtrágyatároló tartály a mezőgazdasági vállalkozások számára. 

A SENSOR TECHNIK RSM® tartályok garantálják a gazdálkodók számára a nyugalmat, hogy műtrágyáik hosszú távú tárolás során is optimális állapotban maradnak. Az olyan jellemzőkkel, mint a megerősített falak, a szivárgásmentes kialakítások és a megerősített lezárások, a tartályok megfelelő környezetet biztosítanak az olyan folyékony műtrágyák, mint az UAN® tárolásához, miközben biztosítják, hogy azok felhasználásuk során a legjobb minőségben maradjanak.
 

 TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

PRÉMIUM PLUS tartályok előnyökben is az élen - műanyag folyékony műtrágya tároló tartály

Széleskörű felhasználhatóság
A Nitrosol tartály nem csak folyékony műtrágyák, hanem víz tárolására is alkalmas. A nagy kapacitású Nitrosol tartályok lehetővé teszik a műtrágya nagykereskedelmi beszerzését soros összekapcsolás lehetősége a tárolók munkatérfogatának növelése érdekében.

A tartály színe

A Nitrosol tartály speciális színe megakadályozza az algák szaporodását és segíti felmelegíteni a permetezéshez szükséges vizet.

Minősítések

A folyékony műtrágya tároló tartályok az ISO 9001:2015 minőségi követelményeknek megfelelően készülnek.

Tartós kivitel és könnyű szállítás

Több gyűrűből álló megerősített szerkezet sokkal jobb szilárdsági paraméterekkel rendelkezik. Nitrosol tartály standard teherautókkal szállítható.

Korrózióállóság

A Nitrosol tartályok magas minőségű polietilénből készült tartályok, melyek nem igényelnek karbantartást. Alsó betöltőcső STORZ csatlakozóval és gömbcsappal, valamint STORZ csatlakozóval ellátott feltöltőcső van elhelyezve a tartály tetején.

NITROSOL TARTÁLYOK

A SENSOR TECHNIK PRÉMIUM PLUS Nitrosol tartályok új generációs tárolási megoldást kínálnak folyékony műtrágyák számára, kiemelkedő biztonságot nyújtva megerősített falstruktúrával és egyedülálló 8 gyűrűs kialakítással. Ezek a tartályok 10 éves garanciát és magas minőségbiztosítási sztenderdeket kínálnak, megállva a helyüket a hazai és nemzetközi piacokon.

Nézze meg a műanyag tartály katalógusunkat

Egy kattintással egyszerűen le is töltheti, elmentheti számítógépére, mobiljára, hogy bármikor informálódni tudjon a SENSOR TECHNIK korszerű, minőségi műanyag tartályairól.