BLACK ELECTRON 1

Sensor Logo 01

FOLYÉKONY MŰTRÁGYA TÁROLÓ TARTÁLY 50 ÉVRE

/ Műanyag tartályok - folyékony műtrágya tároló műanyag tartályok

A SENSOR TECHNIK RSM® tartályok átfogó és biztonságos megoldást kínálnak karbamid oldatokon alapuló folyékony műtrágyák, köztük az UAN® folyékony műtrágyák tárolására. A polietilénből készült műanyag tartályok ellenállnak a folyadékok maró hatásának, így a tárolt műtrágyák megőrzik tisztaságukat. A tartályok olyan polietilénből készülnek, amely ellenállnak a lisztféreg korrozív hatásának, ami biztosítja a tárolt anyag tisztaságát. A tartályokat úgy tervezték, hogy kifejezetten az ügyfél méret igényeihez és követelményeihez igazodjanak, lehetővé téve az egyszerű és biztonságos üzemeltetést. 

A polietilén anyag megbízható védelmet nyújt a műtrágya vagy más műtrágyákkal való kémiai reakció okozta károsodása ellen, így a gazdálkodók biztosak lehetnek abban, hogy műtrágyájukat minőségromlás nélkül, megfelelően tárolják. Ezenkívül könnyű szerkezetének köszönhetően egyszerűen szállítható és karbantartható, így ideális műtrágyatároló tartály a mezőgazdasági vállalkozások számára. 

A SENSOR TECHNIK RSM® tartályok garantálják a gazdálkodók számára a nyugalmat, hogy műtrágyáik hosszú távú tárolás során is optimális állapotban maradnak. Az olyan jellemzőkkel, mint a megerősített falakkal, a szivárgásmentes kialakításokkal és a megerősített lezárásokkal, ezek a tartályok biztonságos környezetet biztosítanak az olyan folyékony műtrágyák, mint az UAN® tárolásához, miközben biztosítják, hogy azok felhasználásukkor a legjobb minőségben maradjanak


TARTÁLYOK ALAPFELSZERELTSÉGE

  • a tartályok rozsdamentes acél golyóscsapokkal vannak felszerelve a tartály alján,
  • speciális alapanyag amely UV védelemet biztosít a tartály számára,
  • tartályok többrétegű, tartós konstrukciók,
  • tartályok élettartama 50 év,
  • nagyfokú ellenállás alacsony és magas hőmérsékleti viszonyokkal szemben,
  • 12 hónap gyártói garancia,
  • 10.000 literes tartály mérete: 311 x 216 [cm] 

Előnyökben is az élen - a műanyag folyékony műtrágya tároló tartály

FELÉPÍTÉS
Az ergonomikus doboz az egyedülálló összeszerelési módnak köszönhetően megvédi a tartályt a szállítás közbeni mechanikai sérülésektől.

ELLENÁLLÓ KÉPESSÉG

A műanyag összetétele alapján nagyon ellenálló a tartályszerkezet a mechanikai sérülésekkel szemben.

NAGYFOKÚ BIZTONSÁG

A duplafalú, megerősített szerkezet alkalmazása védi a benne tárolt tüzelőanyagot.

TARTÓS KIVITEL

Az öt gyűrűből álló megerősített szerkezet a versenytársakhoz képest sokkal jobb szilárdsági paraméterekkel rendelkezik.

SZABÁLYOZÁSOK ÉS GARANCIA

A tartályok gyártása a Műszaki Ellenőrzési Hivatal felügyelete alatt történik a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően.

1.650.720 Ft + ÁFA

Nézze meg a műanyag tartály katalógusunkat

Egy kattintással egyszerűen le is töltheti, elmentheti számítógépére, mobiljára, hogy bármikor informálódjon a SENSOR TECHNIK korszerű, minőségi műanyag tartályairól.