BLACK ELECTRON 1BLACK ELECTRON 2BLACK ELECTRON 3BLACK ELECTRON 4

Sensor Logo 01

900 liter - GÁZOLAJ + ADBLUE

/ Műanyag tartályok - műanyag gázolajkút

Üzemanyagtartály 900 literes gázolaj + 40 l AdBlue tartállyal. Megfelelően kialakított műanyag tartály gázolaj és AdBlue tárolására, belső használatú üzemanyagkút telepítésére. Korszerű és biztonságosan kialakított rendszer, mely kiváló megoldást nyújt az iparban és a mezőgazdaságban használt gépjárművek esetében. 

GÁZOLAJKÚT ALAPFELSZERELTSÉGE

 • 900 l gázolaj + 40 l AdBlue műanyag tartály
 • zárható egységben elhelyezett komplett kimérő szerkezet
 • 12V, 40 l/perc elektromos szivattyú 
 • 4 m ¾”-os gázolajtömlő
 • 4 m akkumulátor kábel
 • automata töltőpisztoly (gázolaj), AdBlue mechanikus
 • mechanikus szintjelző (gázolaj)
 • beépített pisztolytartó
 • integrált betöltő nyílás
 • a tartály alján integrált targonca nyílások a könnyebb mozgatást illeően
 • integrált hordozó fogantyúk a kézi emeléshez
 • beépített mélyedések racsnis rögzítőhevederekkel történő biztonságos szállításhoz
 • védőtető biztonsági zárral

GÁZOLAJKÚT OPCIONÁLIS FELSZERELHETŐSÉGE
 • digitális átfolyásmérő
 • elektromos szivattyú 12 / 230V


MÉRETEK

hosszúság: 122 cm
szélesség: 120 cm
magasság: 123 cm

Előnyökben is az élen - 900+40 literes műanyag gázolajkút 

FELÉPÍTÉS
Az egyedülálló összeszerelési módnak köszönhetően megvédi az üzemanyagtartályt a szállítás közbeni mechanikai sérülésektől.

ELLENÁLLÓ KÉPESSÉG

A műanyag összetétele alapján nagyon ellenálló a tartályszerkezet a mechanikai sérülésekkel szemben.

NAGYFOKÚ BIZTONSÁG

A megerősített tartályszerkezet alkalmazása védi a benne tárolt üzemanyagot.

SZABÁLYOZÁSOK ÉS GARANCIA

A tartályok gyártása a Műszaki Ellenőrzési Hivatal felügyelete alatt történik a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően.

588.800 Ft + ÁFA


 

KORSZERŰBB ÉS
BIZTONSÁGOSABB 

SOKKAL TARTÓSABB RENDSZEREK


Az öt gyűrűből álló megerősített tartó szerkezet a versenytársakhoz képest is sokkal jobb szilárdsági paraméterekkel rendelkezik, így a gázolaj tárolása minden eddiginél biztonságosabban történik. A műanyag tartály speciális összetétele nagyobb ellenálló képességgel rendelkezik a külső behatásokkal szemben. A tartályok vastagabb műanyagból készülnek, amely ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek és környezeti körülményeknek, így hosszú távú használatra alkalmasak. A tartályok rozsdaállóak is, és beépített talppal rendelkeznek a stabilitás érdekében még szélsőséges időjárási körülmények, például erős esőzés vagy hóesés esetén is. Ezenkívül ezek a műanyag tartályok UV-állóak, és károsodás nélkül bírják a hosszú órákon át tartó közvetlen napfényt.

KORSZERŰ TÁROLÁS TÖBB MÉRETBEN 


A különböző méretű műanyag tartályok üzemanyagok, adblue, víz, olaj és fáradt olaj biztonságos és szakszerű tárolását biztosítják. Az alkalmazás igényeitől függően többféle kapacitású tartályok közül választhat. A műanyag tartályokat varratmentes konstrukcióval tervezték, hogy megakadályozzák a szivárgást és a veszélyes kiömlést. A műanyag tartályok teljesen zárt kialakításúak, ami megakadályozza, hogy a veszélyes anyagok, üzemanyag kiszabaduljanak bármilyen anyag vagy más folyadék tárolása vagy szállítása során. Az antisztatikus falak csökkentik az üzemanyagtárolókkal kapcsolatos potenciális tűzveszélyt is. Ezenkívül ezek a műanyag tartályrendszerek beépített kimérő szerkezettell, valamint szellőzőnyílással rendelkeznek, hogy biztosítsák a megfelelő kiadagolást és szellőzést a tartályrendszerben.

 BIZTONSÁG MINDENEK ELŐTT


Hatalmas előny a fém tartályokkal szemben a kedvezőbb ár, gyorsabb gyártási, szállítási határidő, korrozió nélküli használat. Összességében a műanyag tartályok hatékony megoldást kínálnak a gázolaj (biodízel, adblue, víz, olaj és fáradtolaj) biztonságos és védett tárolására és kimérésére, miközben az egész folyamat során megfelel a biztonsági előírásokra vonatkozó ipari előírásoknak. Kiváló minőségű építőanyagaiknak és a piacon ma kapható számos hagyományos tartályváltozathoz képest megnövelt tartósságuknak köszönhetően az egyik legmegbízhatóbb megoldásként szolgálnak a hatékony folyadéktárolási igények kielégítésére mind beltéren, mind kültéren, bármilyen elképzelhető körülmények között!EGYSZERŰBB ÉS KÉNYELMESEBB


A műanyag tartályok nemcsak maximális védelmet nyújtanak a tárolt folyadékok, főként a gázolaj számára, hanem számos egyéb előnyt is kínálnak, mint például a könnyű és egyszerű szállítás, gyors telepítés, kisebb betonalap,  költséghatékonyság. Ez teszi a gázolajtartályokat ideális választássá azon vállalkozások számára, amelyek biztonságos tárolási megoldást keresnek, amely nem roncsolja a bankot. A méretek széles választékában minden igényének megfelelő tartályt találhat - a gázolaj tárolására és szállítására szolgáló kis IBC szállítható tartályoktól a több ezer liter tárolására alkalmas nagyobb telepíthető tartályokig. A műanyag tartályok óriási kényelmet és biztonságot nyújtanak az üzemanyagok, adblue, olaj vagy fáradt olaj tárolása során. Nemcsak megfizethetőek, de megbízható védelmet is nyújtanak a szivárgás vagy szennyeződés ellen, így ideális választás minden olyan vállalkozás számára, amely hatékony megoldást keres a folyadékok tárolására.

Nézze meg a műanyag tartály katalógusunkat

Egy kattintással egyszerűen le is töltheti, elmentheti számítógépére, mobiljára, hogy bármikor informálódni tudjon a SENSOR TECHNIK korszerű, minőségi műanyag tartályairól.