Esővízgyűjtő tartály 1300 literes Esővízgyűjtő tartály 1500 literes Esővízgyűjtő tartály 2500 literes Esővízgyűjtő tartály 5000 literes Esővízgyűjtő tartály 5000 literes SLIMEsővízgyűjtő tartály 1600

Sensor Logo 01

MŰANYAG TARTÁLY 
ESŐVÍZGYŰJTŐ 

/ Műanyag tartály - műanyag esővízgyűjtő tartály föld alá-és fölé

Korszerű műanyag víz tartároló tartályok, esővízgyűjtő tartályok az esővíz tárolására és elsosztására alkalmasak. A SENSOR TECHNIK monolitikus polietilén tartálya egy ereszcsatorán keresztüli gyűjtővel és egy könnyen használható csatlakozóval kombinálva egy zárt, önálló rendszert hoz létre, amely ideális esővízgyűjtésre. Az esővizet a tetőről az ereszcsatornán és a lefolyócsövön keresztül közvetlenül a tartályba gyűjtik, míg a felesleges víz az ereszcsatorna másodlagos elvezetésén lefolyik. Az esővízgyűjtő tartály egy szivattyút tartalmazó vízelosztó rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a kert egyszerű öntözését egy opcionális kerti tömlővel. A szivattyú beépített kapcsolója automatikusan aktiválja vagy kikapcsolja a szivattyút, amikor a csapot megnyitják, illetve elzárják, így hatékony és kényelmes módon öntözheti a kerti növényeket.

ESŐVÍZGYŰJTÓ TARTÁLY JELLEMZŐI

 • A rendszer egyszerűsége alacsony meghibásodási arányt jelent
 • Forma és méret - kompakt méreteinek köszönhetően kis helyet foglal, alagsorba is beépíthető
 • Stabil konstrukció UV-álló anyagból
 • Problémamentes vízgyűjtés
 • A vízgyűjtő megakadályozza a tartály túlcsordulását, és megvédi a berendezéseket a levelektől
 • Nyári/téli kapcsoló - egy speciális kapcsoló amely védi a tartályt a víz felgyülemlése ellen anélkül, hogy szét kellene szerelni
 • Minimum 20 m2 tetőfelülettől és legkisebb 100 m2-es kertre tervezve 

ESŐVÍZGYÜJTŐ OPCIONÁLIS FELSZERELHETŐSÉGE
 • automata túlcsordulás elleni védelem
 • szűrők, leválasztók széles választéka
 • szivattyú
 • digitális szintérzékelő

MÉRETEK
kapacitás: 1000 liter
kapacitás: 1300 liter
kapacitás: 1500 liter
kapacitás: 2500 liter
kapacitás: 5000 liter

Előnyökben is az élen - A műanyag esővízgyűjtő tartály

FELÉPÍTÉS
A SENSOR TECHNIK Kft. esővízgyűjtő tartályai kiváló minőségű polietilénből készülnek a maximális tartósság és teljesítmény érdekében.  

EGYEDI KIALKAÍTÁS
Az egyedi kialakítás egy monolitikus tartályból, egy lefolyógyűjtőből és egy csapból áll. A tetőről összegyűjtött víz egy ereszcsatorna-rendszeren keresztül a gyűjtőbe, majd egy lefolyócsövön keresztül a tartályba kerül. A felesleges víz ezután az ereszcsatornán keresztül kerül elvezetésre. A tartály alján lévő csap lehetővé teszi a víz könnyű elosztását, és ha opcionális szivattyúval párosítjuk, a csatlakoztatott tömlő segítségével kertek öntözésére is használható.

NAGYFOKÚ BIZTONSÁG

A szimpla és duplafalú, megerősített szerkezet alkalmazása védi a benne tárolt anyagot.

SZIVATTYÚVAL

A szivattyú egy belső kapcsolóval is rendelkezik, amely a csap megnyitásakor vagy elzárásakor automatikusan be- vagy kikapcsol. Az alkatrészek ezen kombinációja egy teljesen önálló esővízgyűjtő rendszert hoz létre, amely egyszerre megbízható és hatékony.

TÚLCSORDULÁS ELLENI VÉDELEM

A tárolóban lévő víz szintjének ellenőrzése és a túlfolyórendszer megléte fontos a túlcsordulás elkerülése érdekében. Ez biztosítja, hogy a tároló ne legyen túltelepített, és hogy a felesleges víz ne okozzon károkat a tárolóban vagy a környező területen.

Nézze meg a műanyag tartály katalógusunkat

Egy kattintással egyszerűen le is töltheti, elmentheti számítógépére, mobiljára, hogy bármikor informálódni tudjon a SENSOR TECHNIK korszerű, minőségi műanyag tartályairól.