Esővízgyűjtő tartály 2500 literes föld felettiEsővízgyűjtő tartály 2500 literes Esovizgyujto tartaly1Esővízgyűjtő tartály 2500 literes méretekEsővízgyűjtő tartály 2500 literes méretek 2Esővízgyűjtő tartály 2500 literes csatlakozóEsővízgyűjtő tartály 2500 literes csatlakozó 2Esővízgyűjtő tartály 2500 literes csatlakozó 3Esővízgyűjtő tartály 2500 literes felülről

Sensor Logo 01

ESŐVÍZGYŰJTŐ TARTÁLY

/ Műanyag tartály - műanyag esővízgyűjtő tartály

Korszerű műanyag víz tároló tartályok az esővíz tárolására és elsosztására alkalmasak. Az esővíztárolók számos előnyt kínálnak mindennapjainkban. Itt van néhány ok, amiért fontosak lehetnek az esővíztartályok az Ön számára is.

Fenntartható vízforrás: Az esővíztartályok lehetővé teszik számunkra, hogy kihasználjuk és tároljuk az esővizet. Ezáltal csökkentjük a vízfogyasztást és hozzájárulunk a fenntartható vízhasználathoz. Az esővíz használata öntözésre, WC-öblítésre, mosásra és egyéb nem ivóvíz célú felhasználásra ideális.

Pénzügyi megtakarítás: Az esővíztartályok segítségével csökkenthetjük a vízdíjakat és a vízhasználat költségeit. Az esővíz ingyenesen rendelkezésre áll, és az öntözéshez vagy más felhasználáshoz történő használata csökkentheti a közműszámlákat.

Környezetvédelem: Az esővíz használata csökkenti a környezeti terhelést és a vízhiány problémáját. Azáltal, hogy a helyi csapadékvizet használjuk fel, kevesebb víz szükséges a folyókból, tavakból vagy más vízforrásokból való kivételre, ami hozzájárul a vízforrások megőrzéséhez és a természeti környezet védelméhez.

Öntözési lehetőség: Az esővíztartályok lehetővé teszik a kertek és növények öntözését esővízzel. Az esővíz általában kevésbé kemény, és nem tartalmazza az ivóvízhez adott vegyi anyagokat vagy klórt, amelyek esetleg károsíthatják a növényeket. Ezenkívül az esővíz magasabb tápanyagtartalommal is rendelkezhet, amely előnyös lehet a növekedés és a növények egészsége szempontjából.

Vészhelyzetekben való használat: Az esővíztartályok rendkívül hasznosak lehetnek vészhelyzetekben vagy katasztrófák esetén, amikor a hagyományos vízellátási rendszerek esetleg megszakadnak. Az esővíz tartalék forrásként szolgálhat ivásra, tisztálkodásra vagy más fontos feladatokra, amikor az ivóvíz ellátása korlátozott.

Fontos azonban megjegyezni, hogy az esővíz nem mindig alkalmas az ivásra anélkül, hogy megfelelően kezeljük. Az esővíznek fertőtlenítésen és tisztításon kell átesnie, mielőtt ivóvízként használnánk. Ezért a vészhelyzetekben az esővíz tartalék forrásként szolgálhat, de a megfelelő kezelés és tisztítás elengedhetetlen az ivóvíz minőségének biztosításához.

Összességében az esővíztartályok fontos szerepet játszanak a mindennapjainkban. Fenntartható vízforrást biztosítanak, pénzügyi megtakarításokat eredményeznek, hozzájárulnak a környezetvédelemhez, lehetővé teszik az öntözést és a vészhelyzetekben való felhasználást. Azonban az ivóvízként történő használat előtt mindig gondoskodni kell az esővíz megfelelő kezeléséről és tisztításáról.

ST WR 2500 / ST WR 5000 VÍZGYŰJTÓ TARTÁLYOKRÓL

A SENSOR TECHNIK Kft. esővízgyűjtő tartályait úgy tervezték, hogy ellenálljanak a legkeményebb időjárási körülményeknek, és évekig megbízható teljesítményt nyújtsanak. A nagy sűrűségű polietilénből készült tartályok robusztus monolit szerkezetűek, megerősített sarkokkal, amelyek kiváló szilárdságot és tartósságot biztosítanak. A vízgyűjtő rendszer integrált ereszcsatorna-rendszert tartalmaz, állítható túlfolyó lefolyóval a biztonságos víztárolás és -elosztás érdekében. A tartály aljára szerelt csap biztosítja a könnyű hozzáférést a begyűjtött esővízhez, míg az opcionális szivattyúval a víz kerti tömlőn keresztül osztható el a további kényelem érdekében. A szivattyúba épített kapcsoló automatikusan be- vagy kikapcsol, amikor a csapot megnyitják vagy elzárják, így a működtetés egyszerű és könnyű. A SENSOR TECHNIK Kft. esővízgyűjtő tartályaival a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy megbízható megoldást kaptak a tiszta víz összegyűjtésére és tárolására otthonukban vagy vállalkozásukban.

VÍZGYŰJTÓ TARTÁLYOK LEGFONTOSABB JELLEMZŐI

  • A rendszer egyszerűsége alacsony meghibásodási arányt jelent.
  • Forma és méret - kompakt méreteinek köszönhetően kis helyet foglal, alagsorba is beépíthető
  • Stabil konstrukció UV-álló anyagból
  • Problémamentes vízgyűjtés
  • A vízgyűjtő megakadályozza a tartály túlcsordulását, és megvédi a berendezéseket a levelektől
  • Nyári/téli kapcsoló - egy speciális kapcsoló amely védi a tartályt a víz felgyülemlése ellen anélkül, hogy szét kellene szerelni
  • Minimum 20 m2 tetőfelülettől és legkisebb 100 m2-es kertre tervezve 

MÉRETEK
ST WR 2500 kapacitás: 2500 liter
ST WR 5000 kapacitás: 5000 liter

Előnyökben is az élen - A műanyag víztartály

FELÉPÍTÉS
A SENSOR TECHNIK Kft. esővízgyűjtő tartályai kiváló minőségű polietilénből készülnek a maximális tartósság és teljesítmény érdekében.  

EGYEDI KIALAKÍTÁS
Az egyedi kialakítás egy monolitikus tartályból, egy lefolyógyűjtőből és egy csapból áll. A tetőről összegyűjtött víz egy ereszcsatorna-rendszeren keresztül a gyűjtőbe, majd egy lefolyócsövön keresztül a tartályba kerül. A felesleges víz ezután az ereszcsatornán keresztül kerül elvezetésre. A tartály alján lévő csap lehetővé teszi a víz könnyű elosztását, és ha opcionális szivattyúval párosítjuk, a csatlakoztatott tömlő segítségével kertek öntözésére is használható.

NAGYFOKÚ BIZTONSÁG

A szimpla és duplafalú, megerősített szerkezet alkalmazása védi a benne tárolt anyagot.

SZIVATTYÚVAL

A szivattyú egy belső kapcsolóval is rendelkezik, amely a csap megnyitásakor vagy elzárásakor automatikusan be- vagy kikapcsol. Az alkatrészek ezen kombinációja egy teljesen önálló esővízgyűjtő rendszert hoz létre, amely egyszerre megbízható és hatékony.

TÚLCSORDULÁS ELLENI VÉDELEM

A tárolóban lévő víz szintjének ellenőrzése és a túlfolyórendszer megléte fontos a túlcsordulás elkerülése érdekében. Ez biztosítja, hogy a tároló ne legyen túltelepített, és hogy a felesleges víz ne okozzon károkat a tárolóban vagy a környező területen.

Nézze meg a műanyag tartály katalógusunkat

Egy kattintással egyszerűen le is töltheti, elmentheti számítógépére, mobiljára, hogy bármikor informálódni tudjon a SENSOR TECHNIK korszerű, minőségi műanyag tartályairól.